Καλοκαίρι 2015 επιλέγοντας ανδρικά παπούτσια

Σε μία περίοδο εκπτώσεων, ένας πλήρης οδηγός για ανδρικά παπούτσια για το καλοκαίρι που έρχεται να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση του που να επενδύσουμε. Συχνά προσπαθούμε οι επιλογές μας να συμβαδίζουν με τις τάσεις της εποχής, αναζητώντας ταυτόχρονα εκείνο το κομμάτι που θα συνδιάζει τα trends κάθε εποχής με βασικά διαχρονικά χαρακτηριστικά. Εν ολίγοις, αναζητάμε εκείνο το κομμάτι-κλειδί που θα μας βγάζει «ασπροπρόσωπες» στη πλειοψηφία των περιπτώσεων. Πως θα το βρούμε, όμως αυτό το κομμάτι; Εύκολα χάρις στο νέο άρθρο-οδηγό που ετοιμάσαμε με τα πιο cool παπούτσια για το καλοκαίρι του 2015!

Πολύτιμα Μέταλλα
Με έμφαση στις σκληρές και βαριές λεπτομέρειες, τα αγαπημένα μας παπούτσια αποκτούν μία πιο rock αισθητική και διάσταση. Ο συνδιασμός, ωστόσο, του μαύρου με μεταλλικές λεπτομέρειες τραβάει τα βλέμματα και κερδίζει τις εντυπώσεις χάρις στην ιδιαίτερη αύρα προσιτής πολυτέλειας που αποπνέει.

Στα Λευκά
Το λευκό αποτελεί το νέο statement. Τι είναι αυτό που το κάνει το νέο statement; Ο συνδιασμός του ζωηρού λευκού με τον απόλυτο σχεδιασμό του που δημιουργεί ένα άκρως ενδιαφέρον και ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Για ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση, το συνδιάζουμε με μπόλικο μαύρο!

Animal Instincts
Leopard-print, zebra-print ή ponyskin. Οι επιλογές μας αρκετές και γοητευτικές, εξίσου. Τα animal prints ως γνωστόν μπορούν να αναβαθμίσουν εύκολα την εμφάνισή μας και προσαρμόζονται σε κάθε στυλ και ύφος. Γιατί όχι και για άνδρες, λοιπόν;

Σταράκια
Τα λατρεμένα από πολλούς all star converse παραμένουν στην κορυφή των επιλογών μας. Διαχρονικά, ιδιαίτερα και συχνά εκκεντρικά δεν πρόκειται ποτέ να μας απογοητεύσουν. Αποτελούν σταθερή αξία και κατά συνέπεια, κατέχουν και σταθερή θέση σε κάθε ανδρική ντουλάπα.

Rugged Terrain
Βαρύς σχεδιασμός, grunge αναφορές και λουριά αποτελούν σήματα κατατεθέν για να αναγνωρίσεις τα συγκεκριμένα boots. Αν και το μαύρο αποτελεί τη βασική τους απόχρωση, η ποικιλία των αποχρώσεων μάς ξαφνιάζει και μας προκαλεί για μία έξτρα θέση στη ντουλάπα μας.

Όλα Μωβ
Μία από τις πιο διαχρονικές αποχρώσεις είναι αυτές του μωβ. Ζωηρό και ανατρεπτικό, το μωβ κρίνεται ως η ιδανική επιλογή για να ξεφύγουμε από το μουντό γκρι ή από το μάυρο αν δεν μας αρέσει. Για ένα πιο folk, ωστόσο, αποτέλεσμα μπορούμε να επενδύσουμε σε παπούτσια που συνδιάζουν το μωβ με floral μοτίβα.

https://www.facebook.com/pages/musicpostgr/120246004719174


https://www.youtube.com/watch?v=WEHOpJq1FXo

Καλύτερα παπούτσια για νυχτερινή έξοδο για άντρες.

Δύσκολο έργο η αγορά βραδυνών παπουτσιών. Ας δούμε 3 λατρεμένα σχέδια που ψαρέψαμε από το  http://loligaging.tumblr.com/

http://loligaging.tumblr.com/post/118431005036/andrika-papoutsia

https://plus.google.com/+MusicpostGrfashionnbeauty/posts/d8xk4FnFX2M